Carmangeria Pasini oferă cumpărătorilor produse crud-uscate – salam simplu, salam cu fenicul, salam picant, salam cu zeamă de usturoi și vin, precum și salsiccia (cârnat italian) - simplu, cu sare și piper, picant, cu fenicul ori cu usturoi și cu vin. La prepararea produselor noastre se folosește doar carne și ingrediente naturale, cu condimente aduse din Italia.
Produsele noastre sunt făcute cu pasiune după rețetele consacrate și secrete ale italienilor. Maestrul nostru, Simi, a acumulat o experiență de 17 ani în domeniul produselor crud uscate în Italia. Simi a început școala de măcelar în România la vârsta de 14 ani. Ajuns în Italia cu un bagaj de cunoștințe vaste din domeniu, a fost rapid apreciat de către italieni.
Acum 1 an am deschis o mică fabrică în Localitatea Gherla, unde producem și deservim locuitorii județului Cluj. Capacitatea noastră de producție este de aproximativ 1 tonă de salam crud uscat pe lună și aproximativ 4 tone de cârnați (salsiccia) proaspeți.
Modul de preparare al produselor noastre se bazează pe metode tradiționale și naturale. Salamul crud uscat ajunge la maturitate în 2 luni, timp în care se odihnește în camera special amenajată unde temperatura și umiditatea sunt controlate. Membrana produselor noastre este naturală, la fel ca și toate ingredientele. Pentru conservarea produselor folosim vitamina C ceea ce face că produsele noastre să aibă un procentaj de 100% natural.
La Pasini punem accent pe standardele de calitate înalte.
Fără rating.