TERMENI ȘI CONDITII

I. Acceptarea termenilor si conditiilor

 • Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre Client/Prestator. si Exact Development S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL www.exact.ro si a aplicatiilor mobile pentru platformele Android si IOS. Accesarea, vizitarea si/sau inregistrarea unui cont pe Website si/sau aplicatiile mobile,cat si folosirea serviciilor de publicare a anunturilor pentru solicitarea/prestarea unui sau mai multor servicii, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. Prin acceptarea acestor Termeni si Condiții sunteți de acord ca: daca sunteti o persoana fizica, actionati in nume propriu si ca nu reprezentati nicio alta persoana, iar daca sunteti reprezentantul unei persoane juridice, actionati in limitele imputernicirii si furnizati informatii corecte.

II. Definitii

 • 1. Furnizor

  Societatea Exact Development SRL , persoana juridica romana, cu sediul in Cluj-Napoca, Aleea Clabucet nr 6A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J12/3330/2019, CUI 41554577.

 • 2. Client

  Orice persoana fizica sau juridica, care acceseaza Website-ul exact.ro sau aplicatiile mobile si care isi creeaza un cont de Client pentru solicitarea unui sau mai multor servicii.

 • 3. Prestator

  Orice persoana fizica sau juridica, care acceseaza Website-ul exact.ro sau aplicatiile mobile si care isi creeaza un cont de Prestator pentru prestarea unui sau mai multor servicii.

 • 4. Recenzii

  O evaluare scrisa de catre Client/Prestator unui alt Client/Prestator sau Furnizor.

 • 5. Administrator

  Persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea si aprobarea profilelor, anunturilor si a recenziilor Clientiilor si Prestatorilor de servicii, pe aplicatiile mobile si Website.

 • 6. Cont

  Sectiune formata din datele introduse de Client/Prestator la inregistrare.

 • 7. Profil

  Sectiune formata din datele introduse de Client/Prestator la inregistrarea acestora si scrierea recenziilor.

 • 8. Anunt

  Oferta publica lansata de un Client/Prestator cu scopul de a fi publicata de catre Furnizor prin intermediul Website-ului si/sau a aplicatiilor mobile, cu privire la solicitarea/prestarea unui serviciu.

III.Drepturi si Obligatii

 • 1. Client

  Clientul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile furnizorului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor. Clientul declara pe propria raspundere ca este titularul contului creat, ca datele introduse de acesta sunt reale si isi asuma raspunderea pentru datele introduse (nume, numar de telefon, poze, descriere si alte date introduse de catre acesta) in aplicatiile mobile sau Website, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului și este de acord ca acesta sa fie pus la dispoziția publicului de catre Furnizor. Clientului ii este interzis sa preia orice informatie din aplicatiile mobile sau Website pentru a o republica. Prin crearea sau inregistrarea unui cont, Clientul declara ca este de acord in totalitate cu Termenii și Condițiile.

 • 2. Prestator

  Prestatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile furnizorului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor. Prestatorul declara pe propria raspundere ca este titularul contului creat, ca datele introduse de acesta sunt reale si isi asuma raspunderea pentru datele introduse (nume, numar de telefon, poze, descriere și alte date introduse de catre acesta) în aplicațiile mobile sau Website, inclusiv al drepturilor de autor în privinta continutului și este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de catre Furnizor.Prestatorului ii este interzis sa preia orice informatie din aplicatiile mobile sau Website pentru a o republica. Prin crearea sau inregistrarea unui cont, Prestatorul declara ca este de acord în totalitate cu Termenii și Conditiile. Prestatorul beneficiaza de serviciul de transmitere a cererilor, conform optiunilor selectate. Prestatorul se obliga sa foloseasca datele Clientiilor exclusiv in scopul pregatirii ofertelor si pentru incheierea afacerii cu clientul.

 • 3. Furnizor

  Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre Client/Prestator prin intermediul Website-ului si a aplicatiilor mobile care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe definitiv sau temporar furnizarea serviciilor catre Client/Prestator, cu o notificare in prealabil. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare, adaugand data modificarii. Furnizorul isi rezerva dreptul de a vizualiza si verifica recenziile Clientilor si conturile Prestatorilor pentru a asigura o calitate superioara serviciilor oferite Clientilor si Prestatorilor. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele probleme reclamate legate de funcționare. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru continut sau orice activitate a Prestatorului. Furnizorul nu este responsabil pentru pagube directe sau indirecte pe care Clientul le-ar putea suferi. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Clientului/Prestatorului, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele serviciului ce face obiectul anuntului.

IV. Verificarea si aprobarea conturilor, profilelor si recenziilor.Sesizari si Reclamatii

 • Verificarea/aprobarea conturilor,profilelor si recenziilor de catre Administratorii Furnizorului au ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau sunt contrare bunelor practici (au un continut jignitor sau calomnios ,etc), incercand astfel sa se ofere celorlalti Clienti/Prestatori un numar cat mai mic de anunturi eronate. Nu pot fi publicate anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor. Administratorii vor bloca sau sterge, fara o notificare in prealabil, orice cont sau profil care corespunde urmatoarelor criterii: cont sau profil fals, conținut de date false, conținut jignitor, calomnios sau fraudulos și alte criterii din care reiese ca incalca Termenii și Condițiile. Administratorii vor aproba atat profilele de Prestatori cat si recenziile Clientilor daca acestea nu încalca prevederile acestor Termeni și Condiții din prezentul document. In caz contrar, acestea vor fi modificate partial, blocate sau sterse. Administratorii pot ulterior si in orice moment sa modifice partial, blocheze sau sa stearga conturi sau profile, precum si recenzii, daca se constanta ca au fost incalcati Termenii și Condițiile. Clientul/Prestatorul are posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand reclamatii sau sesizari cu privire la contul, profilul sau activitatile unui alt Client/Prestator sau care au legatura cu serviciile furnizate. Acestea pot fi depuse prin intermediul aplicațiilor mobile sau Website-ului la sectiunea de Contact. De asemenea, Clientii/Prestatorii au posibilitatea sa raporteze un profil de Prestator prin intermediul aplicațiilor mobile. Reclamațiile sau sesizarile vor fi analizate si Clientii/Prestatorii vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor.

V. Prelucrarea datelor cu character personal

 • Consultați Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

VI. Legea aplicabila. Litigii

 • Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.