Despre Exact.ro

 • Exact.ro este cea mai complexa si performanta platforma online de servicii din Romania, menita sa ofere atat solicitantului, cat si prestatorului o solutie optima prin cele doua modalitati de intermediere: AGENDA DE SERVICII si BURSA DE SERVICII. Structura platformei Exact.ro cuprinde 30 de categorii si un motor de cautare performant si continuu actualizat, astfel incat experienta navigarii sa fie una cat mai facila si placuta. Atat prestatorii cat si solicitantii pot fi persoane fizice sau persoane juridice.
 • Datorita faptului ca domeniile de activitate pe piata servicilor sunt foarte complexe, noi ajutam la reducerea considerabil a duratei de cautare, atat prin Agenda de servicii super ramificata pe categorii, subcategorii principale si subcategorii secundare; cat si prin Bursa de servicii, unde solicitantul este contactat doar de prestatorii care pot indeplini cerintele respective.
  - Agenda de servicii
  In functie de categorii sau subcategorii, aici se gaseste o lista cu toti prestatorii de servicii.
  - Bursa de servicii
  Reprezinta o modalitate inovativa si foarte rapida de a obtine o oferta pentru serviciul de care ai nevoie.
  Dupa lansarea solicitarii, clientul este contactat de catre prestatorii de servicii care le vor propune oferte: telefonic, prin e-mail sau pe chat-ul platformei. Toata aceasta operatiune este transparenta, la solicitare avand acces toti prestatorii de servicii inscrisi pe Exact.ro. Astfel, solicitantul are posibilitatea de a obtine o oferta direct de la prestator.
  (Pentru Prestatori)
  Rasplatim fidelitatea partenerilor nostri! Odata inscris pe Exact.ro, vor ocupa prima pozitie disponibila in ierarhia afisarii agendei de servicii. Ordinea se pastreaza atata timp cat este inscris pe site, ba mai mult, poate avansa in cazul in care un alt prestator inscris inainte se retrage.
 • Client/Solicitant de servicii
  -Acces la detaliile si datele de contact ale tuturor prestatorilor.
  -Posibilitatea de a lista un numar nelimitat de anunturi de solicitare a unui serviciu.
  -Posibilitatea de a trimite si primi mesaje pe chat-ul platformei.
  -Vor putea da calificative si recenzii prestatorilor.
 • Prestator
  1. Creaza cont
  Introduceti datele dumneavoastra
  2. Creaza anunt de promovare
  Introduceti categoriile, subcategoriile principale si subcategoriile secundare de servicii pe care le prestati si realizati o scurta descriere a servicilor pe care le prestati.
  3. Primeste solicitari
  Navigati pe Bursa de servicii pentru a gasii noi clienti.
  4. Presteaza serviciul
  Prestati solicitantului un serviciu foarte bun, pentru a primi o recenzie excelenta.