Restaurant Paradis Corso

  • January 30, 2020
  • Nume firma : Restaurant Paradis Corso
  • Persoana de Contact : Paradis Corso
  • Adresa : Dorobanti , 3 Br─âila

Detalii anunt

 Restaurantul Paradis Corso si-a deschis portile in luna Octombrie 2012 si de la bun inceput isi propune sa devina locul in care bucataria traditionala romaneasca va fi placut completata de autenticitatea decorului cu influente vintage. Situat chiar in inima Brailei in apropierea Catedralei "Nasterea Domnului", Restaurantul Paradis Corso pune la dispozitia clientilor, spatiul ideal pentru o petre
cere, o masa de afaceri sau o cina in doi.
Atat gustul desavarsit al bucatelor, pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc atmosfera plina de ospitalitate.
Decorul invita la voie buna, iar produsele sunt atent selectionate pentru a creea mancarea perfecta, un curcubeu de aroma si fragezime.
Gustul bucatelor rasfata papilele gustative, provocand pofta de a gusta din fiecare pe nerasuflate. Savoarea mancarurilor, delicatetea vinurilor romanesti si lumina care razbate in interiorul restaurantului, conduc clientii spre voie buna si regretul ca timpul nu sta in loc.
Va asteptam la Restaurantul Paradis Corso!

Recenzii