Pensiunea Banffy

  • January 28, 2020
  • Nume firma : Pensiunea Banffy
  • Persoana de Contact : Pensiunea Banffy
  • Adresa : str Magura nr 50A TopliČ›a, Harghita

Detalii anunt

 Peniunea noastra este situata intr-o zona de poveste, langa padure, oferind o perspectiva calma si linistitoare asupra muntilor Calimani si asupra micului oras, Toplita. Veti aprecia aici aerul curat si racoros de munte, arhitectura placuta a locului, mancarea buna si oamenii cumsecade.

In camerele noastre curate, simple, comfortabile si cum se spune acum "cosy" veti dormi neintorsi si fara griji.
Am pregatit pentru clientii nostri 11 camere, 8 sunt duble cu posibilitatea de a adauga cate 1 pat suplimentar iar 3 sunt gandite si utilate pentru familii cu 2 copii. Am inventat pentru decor corpuri de iluminat home-made, mobilier frumos si multe elemente naturale: lemn vechi, iuta, covoare din lana cu motive populare pentru a aminti de casele bunicilor de la tara.

In bucataria noastra se gateste bine, cu grija si drag. Cu siguranta va vor placea la micul dejun dulceturile de casa din trandafiri, fragute sau maciese, pateul de casa, casul de oaie "ca odinioara" sau prajiturile cu gust de copilarie. In meniul micului nostru restaurant veti gasi vinuri bune, bere interesanta, cafea aromata si bucate gatite atat traditional cat si in pas cu vremurile, dupa preferintele fiecaruia.

Recenzii