Remington Imobiliare

  • June 26, 2020
  • Nume firma : REMINGTON IMOBILIARE
  • Persoana de Contact : Remington Imobiliare
  • Adresa : Constanta, jud Constanta

Detalii anunt

 #RemingtonImobiliare reprezintă una dintre cele mai importante si dinamice agenții imobiliare din Constanța, ce cuprinde lunar peste 500 oferte noi in portofoliu.   
Venim in sprijinul clienților noștri oferind cel mai mic comision de pe piață, iar de cele mai multe ori comisionul este 0% pentru cumpărători. Dacă găsesti in alta parte un comision mai mic îți plătim de 2x diferenta*.  
Asigurăm prezentarea ofertelor instant către clienți, fără pierdere de timp - atât pentru noi, cat si pentru clienții noștri, timpul este foarte important. De aceea, îți prezentam toate ofertele de interes pe loc, de la primul apel.   
Prin colaborarea cu majoritatea dezvoltatorilor imobiliari locali, putem oferi discounturi considerabile clienților noștri la prețul de listă al apartamentelor nou construite, discounturi oferite exclusiv prin intermediul nostru. 
Remington Imobiliare cuprinde in portofoliu vânzări/închirieri de garsoniere, apartamente, case, blocuri întregi, spații comerciale, terenuri - de la cele clasice pana la cele mai exclusiviste.

Recenzii