Imobiliare Carina

 • June 26, 2020
 • Nume firma : AGENŢIA IMOBILIARĂ CARINA
 • Persoana de Contact : Agentia Imobiliara Carina
 • Adresa : Bulevardul Mărăşeşti nr 5, în incinta Casei de Cultură , Bacau

Detalii anunt

 Serviciile Agenţiei Imobiliare Carina Bacău
1. Colaborăm cu ingineri şi specialişti pentru întocmirea DOCUMENTAŢIEI CADASTRALE şi CERTIFICATULUI ENERGETIC.
2. ASISTENŢĂ LA VÂNZARE
    Dacă doriţi să vindeţi imobilul noi vă putem ajuta economisind timpul şi energia dumneavoastră. Datorită experienţei, dobândită în mulţi ani de tranzacţii imobiliare, putem face o evaluare exactă a imobilului.Oferta Dumneavoastră este introdusă în baza noastră de date, pe situl nostru, pe toate siturile si publicaţiile de specialitate. La Imobiliare Carina promovarea imobilului este gratuită.
    În momentul în care s-a găsit cumpărător, Agenţia Imobiliară Carina Bacău se ocupă de întocmirea actelor:  Dumneavoastră vă ramane doar să vă prezentaţi la notar să semnaţi contractul de vânzare-cumpărare şi să primiţi banii.
3. ASISTENŢĂ LA CUMPĂRARE
    În momentul în care apelaţi la serviciile agenţiei noastre vă punem la dispoziţie baza noastră de date, agentul va întocmi o listă cu imobilele care corespund cerinţelor Dumneavoastră. Vizionarea imobilelor este gratuită, cu transport propriu.
4. CONSULTANŢĂ CREDITE
    Imobiliare Carina colaborează cu succes cu toate instituţiile bancare. Agenţia noastră vă stă alaturi pas cu pas în întocmirea dosarului pentru creditare, colaborăm constant cu reprezentanţii instituţiei bancare unde se efectuează creditul până în momentul când se semnează actele de vânzare-cumpărare în faţa notarului.
5. ADMINISTRARE IMOBILE

Recenzii