White Clean - Servicii de curatenie Cluj-Napoca

  • January 09, 2020
  • Nume firma : SC FEJER LCS SRL
  • Persoana de Contact : white Clean
  • Adresa : Cluj-Napoca

Detalii anunt

 Suntem o echipă tânără, dornică şi capabilă să satisfacem pretențiile clienților, oferindu-le servicii de curățenie profesionale în Cluj Napoca, de cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri posibile. White Clean din Cluj Napoca stă la dispoziția clienților la orice oră din zi sau noapte. Ne adaptăm programul în funcție de cerințele şi pretențiile clienților cu scopul de a oferi maximum de flexibilitate şi calitate serviciilor noastre.
White Clean se adresează atât persoanelor juridice: spații firme, instituții, birouri, spații comerciale, cabinete medicale, hale industriale, showroom-uri, depozite, unități sanitare, unități de alimentaţie publică (restaurante, cluburi, baruri, hoteluri), cât şi persoanelor fizice: apartamente, case individuale, vile, case de vacanță.
In concluzie, White Clean detectează, înţelege şi evaluează nevoile clienților, şi oferă servicii personalizate, de încredere, şi maxim profesionalism pentru a satisface cerințele de calitate impuse de fiecare client în parte.

Recenzii