Alpinism Utilitar Deceneu

  • January 09, 2020
  • Nume firma : Deceneu
  • Persoana de Contact : Alpinism Utilitar Deceneu
  • Adresa : Bucuresti

Detalii anunt

 Alpinism utilitar profesionist – Ce nu fac pompierii, facem noi! Si chiar mai mult!

Suntem o societate tanara, dar avem o echipa experimentata, specializata si certificata in alpinism utilitar. Executam diverse lucrari la inaltime, pentru persoane fizice sau juridice.

Activitatile de alpinism utilitar, cunoscute si ca alpinismul industrial, sunt servicii cu acces pe coarda sau lucrari la inaltime. Desi exista beneficii clare ale schelelor traditionale (prepararea pentru lucrari pe termen lung sau accesul pentru echipamente grele), tehnicile de acces pe coarda ne permit sa oferim solutii rapide, rentabile si cu impact minim asupra zonei de santier de lucru. Totusi, lucrarile de alpinism utilitar au castigat o importanta aparte in ultimele decenii, pentru ca economisesc timpul si banii clientilor.

Fiecare lucrare pe care o desfasoara echipa noastra de alpinisti utilitari are o procedura de evaluare completa a sigurantei inainte de inceperea lucrului, ceea ce presupune si completarea declaratiilor privind metoda de lucru in conditii de siguranta. Dupa efectuarea inspectiei la fata locului, toate documentele completate vor fi trimise sau inmanate companiei dumneavoastra spre examinare si revizuire. Va invitam sa va programati pentru o analiza de proiect gratuita!

Recenzii