Alpinism Utilitar Bihor

  • January 09, 2020
  • Nume firma : SC Acces Group Alpin SRL
  • Persoana de Contact : Ionut Latcu
  • Adresa : ORADEA STR. SLATINEI 35 B

Detalii anunt

 Firma Acces Group Alpin a fost infiintata in anul 2006 de un grup de speologi cu o buna experienta in acest domeniu acumulata pe parcursul a peste 6 ani de munca. Sediul firmei este in Oradea, dar avem posibilitatea deplasarii in intreaga tara pentru satisfacerea cerintelor clientilor.

Acces Group Alpin este o firma de alpinism utilitar ce executa lucrari si servicii cu un grad ridicat de dificultate. Serviciile oferite sunt realizate utilizand tehnica specifica alpinismului utilitar, de acces in locuri dificile. Utilizarea acestor tehnici nu implica ridicarea schelei pentru realizarea lucrarilor. Echipele de alpinisti utilitari pot realiza în cateva ore, sarcini care in mod normal si prin utilizarea tehnicilor traditionale ar necesita un timp mai indelungat.

Toate lucrarile sunt executate în concordanta cu normele privind protectia muncii. Firma noastra utilizeaza pentru efectuarea acestor tipuri de lucrari alpinisti utilitari cu atestat recunoscut de Ministerul Muncii. Echipamentele de protectia muncii utilizate pentru realizarea lucrarilor sunt furnizate de producatori autorizati. Aceste echipamente sunt verificate periodic pentru o maxima protectie a lucratorilor.

Scopul nostru este sa ne largim constant numarul de clienti, prin oferirea de servicii de calitate in toate domeniile ce pot utiliza cu succes tehnicile de alpinism utilitar.

Recenzii