ALPINISM UTILITAR ARAD - TIMISOARA

  • January 09, 2020
  • Nume firma : SC ESCALADA URBANA 2019 SRL
  • Persoana de Contact : Escalada Urbana
  • Adresa : Arad STR. ZARANDULUI NR. 49

Detalii anunt

 Va oferim servicii de alpinism utilitar industrial in Arad, Timisoara si in zonele limitrofe executand o gama larga de lucrari la inaltime: placare cu polistiren, interventii de orice tip pe fatade si acoperisuri, toaletare copaci, montare si curatare jgheaburi burlane, termoizolatie, interventii si reparatii pe fatade acoperisuri de orice tip, deszapezire acoperisuri, salvare de animale, reparatii tencuieli, zidarie, zugraveli, vopsitorie la inaltime, intretinere si curatenie cladiri si hale industriale, montaj panouri publicitare si multe alte lucrari la inaltime. 

Folosim echipamente de lucru si protectie speciala, precum si materiale si scule profesionale pentru lucrul la inaltime. Lucram in conditii dificile din punctul de vedere al spatiului de manevra sau in perimetre in care instalarea unor schele ar fi chiar imposibila.

spalari geamuri lucrari la inaltime aradAlpinismul este o abordare bine recunoscuta, rapida si unica pentru rezolvarea multor probleme legate de accesul logistic. Cu accesul in corzi, nu este nevoie sa configurati schele sau sa inchiriati ascensoare industriale, cricuri, etc.

Alpinismul utilitar este mai putin perturbator si mai rentabil decat utilizarea schelei sau accesului alimentat. Zona de curatare a zgomotului sau zona de lucru a cladirii poate fi accesata in exterior, fara a provoca perturbari ale personalului sau locuitorilor din interiorul cladirii.

Recenzii