Agentia imobiliara Real Investments

  • June 25, 2020
  • Nume firma : REAL INVESTMENTS
  • Persoana de Contact : Real Investments
  • Adresa : Piata Avram Iancu Nr.12, Arad

Detalii anunt

 IMOBILIARE ARAD·VINERI, 4 OCTOMBRIE 2019·
Agentia imobiliara REAL PROFIT IMOBILIARE se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare in Arad, oferind acestora servicii personlizate, profesioniste, dinamice.
Formata din consilieri imobiliari cu experienta in domeniu, profesionisti permanent motivati si adaptabili la evolutia pietei imobiliare din Romania, capabili sa ofere potentialului client: incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta, acestia au facut ca agentia de imobiliare REAL PROFIT IMOBILIARE sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale prin standarde inalte si deontologie profesionala fara egal.
 Logistica de care dispunem, aflata permanent in pas cu evolutia tehnologica actuala, permite consilierilor nostri imobiliari sa faca fata chiar si celui mai exigent client, plasandu-ne astfel in topul incontestabil al agentiilor imobiliare de profil din judetul Arad.
In strategia noastra atat cumparatorul cat si vanzatorul sunt parteneri egali, in consecinta, pentru a incheia cu succes o tranzactie pentru oricare dintre acestia, abordarea echidistanta si personalizata va asigura satisfactia ambelor parti implicate.

Va asteptam la noi in Arad, Piata Avram Iancu nr. 12 si va multumim pentru vizitarea site-lui www.real-investments.ro

Recenzii